Solceller Dalarna

RING OSS - 024-334 30 07

Om oss

Om oss som lägger solceller i Dalarna

Välkommen till SweTak Solceller AB som arbetar med solceller i Dalarna. Vi finns i Nyhammar, Dalarna och hela Dalarnas län är vårt verksamhetsområde. Vi vänder oss till alla slags företag- och privatkunder som önskar sig solceller på taket.

Vi är ett byggföretag som erbjuder många olika tjänster, bland annat för solceller och solpaneler i Dalarna. Vi har solcellsmontörer i orter som Falun, Borlänge, Ludvika, Smedjebacken, Säter, Hedemora, Gagnef, Leksand, Grängesberg, Mora och i OrsaTa kontakt när du önskar solceller på ditt tak i Dalarna!

Våra solceller ska hålla i många år

Vi bygger våra solceller med största noggrannhet och omtanke om våra kunder. Vi tänker oss att de solceller och solpaneler i Dalarna, som vi bygger ska hålla i minst 30 år. Därför ser vi till att välja professionella leverantörer av solceller som håller en hög kvalitet med lång hållbarhet. Våra medarbetare har många olika kompetenser och vi som arbetar med solceller i Dalarna är både elektriker – som kan koppla solpaneler till energiomvandlare inomhus, och montörer – som kan installera solcellerna så att de kan ta upp energin från solen på bästa möjliga sätt. Välkommen att be om kostnadsfri offert!

SweTak Solceller AB


Kvarnhedsvägen 17
Nyhammar 770 14

024-334 30 07

[javascript protected email address]

559220-6477


Solceller

Takläggning


logo-image

Om Oss

Vi erbjuder alltid förutsättningslösa möten inför solcellsinstallation för bättre kundrelationer.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

SweTak Solceller AB

Org nr: 559220-6477
Kvarnhedsvägen 17
Nyhammar 770 14
Tel: 024-334 30 07

Hitta hit