Solceller Dalarna

RING OSS - 024-334 30 07

Solceller

Vi lägger solceller på tak i Dalarna

Funderar du på att installera solceller i Dalarna? Allt fler privatkunder och företag ser till att producera sin egen el med hjälp av exempelvis solpaneler i Dalarna. Att bli självförsörjande elproducent i Dalarna är en mycket bra idé. Du säkerställer då din framtida elförsöjning.

Solceller i Dalarna? Tänk på detta!

  • Vilka solceller/solpaneler är bäst? De flesta är inte medvetna om att det finns olika slags solceller, men det finns 3 olika slags solceller: Monokristallina solceller, polykristallina solceller och tunnfilmssolceller. Monokristallina solceller och polykristallina solceller dominerar på marknaden, så valet står i praktiken mellan dessa två solceller. Det som skiljer dem åt är utseende, böjbarhet, verkningsgrad, pris och till viss del funktion. Ta reda på de olika slags solcellernas egenskaper och läs gärna in dig på dem så mycket som möjligt.
  • Ta referenser på montörer. Alla montörer är inte duktiga, det vet alla som har anlitat hantverkare. Vissa är på plats den ena dagen för att nästa dag vara som uppslukade av jorden. Därför är det bästa du kan göra som kund att ta noggranna referenser på de montörer som du funderar på att anlita.
  • Jämför priser på arbete och solceller. Eftersom solceller varierar gällande funktion och egenskap, utseende och fabrikat är det även viktigt att jämföra priser på olika slags solceller. Här kan även priset på arbetsinsatsen av montör variera. En bra idé är därför att jämföra priset på arbetet mellan olika montörer.

Vi har goda referenser, många nöjda kunder och ger kostnadsfria offerter. Ta kontakt och få referenser och offert!

SweTak Solceller AB


Kvarnhedsvägen 17
Nyhammar 770 14

024-334 30 07

[javascript protected email address]

559220-6477


Solceller

Takläggning


logo-image

Om Oss

Vi erbjuder alltid förutsättningslösa möten inför solcellsinstallation för bättre kundrelationer.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

SweTak Solceller AB

Org nr: 559220-6477
Kvarnhedsvägen 17
Nyhammar 770 14
Tel: 024-334 30 07

Hitta hit